2019-02-09

Elektrikern från Segeltorps Kraft & Data hade kommit och kopplat in så mycket han kunde göra innan kaklet var på plats och rörmokaren från Direktrör hade kopplat in vatten och avlopp.

Dagen efter kom snickarna från CEMI och limmade ihop avonite-bänkskivan. Efter att de slipat skarven (sista vändan var med P 400 papper) var det helt omöjligt att se var skarven är (den är lodrätt mitt i bilden). Nu kunde vi i alla fall börja använda nya köket. Kändes riktigt bra att åka iväg med gamla kylen och frysen samt att riva vårt minikök som stått i vardagsrummet. Dessutom kunde vi äntligen ta bort diskbaljorna som stått i badkaret.

Vi var riktigt nöjda med hur vi möblerat köket och tyckte att nya placeringarna av kyl, frys, ugn och microvågsugn blev jättebra.

Tyckte också att det blev riktigt bra med en lång köksbänk.

Vi hade också lyckats få tag på en ny gardinstång, istället för den gamla bruna. Bara bord, stolar och kökslampa kvar från det gamla köket. Lampan, som inte är så vacker, har hängt med sedan 1980 då vi flyttade ihop i vår första lägenhet. Står rätt högt upp på listan över saker som ska bytas ut. Tog en liten paus från renoveringen och åkte upp till Dalafjällen.