Brunstorf G & CC till Verde

2017-08-05

Vädret såg ut att bli skapligt så vi plockade fram golfgrejorna efter frukost. Man har ingen tidsbokning på den här banan, så efter att vi betalat gick vi bort till tee 1.

Var 3 herrar före oss, så det blev inte så mycket väntan innan vi kunde slå ut. Hann ändå med att ta kort med 18:e green och klubbhuset i bakgrunden.

Herrarna framför oss hade lite problem då och då, så vi fick vänta rätt mycket på dem. På hål 5 kom en ensam spelare ikapp oss och vi frågade om han ville spela med oss. Det ville han gärna, så Raymond slog ut tillsammans med oss.

Fast vi väntade länge med att slå ut kom vi i alla fall ikapp de 3 herrarna. Tog ett kort på Raymond, då han förbereder sig för nästa slag.

Som tur var så hade vi perfekt golfväder och trevligt sällskap.
Dessutom så spelade vi faktiskt riktigt bra golf, bitvis.

Hade gott om tid på oss så vi bad Raymond ta ett kort på oss innan vi gick upp på green till hål 18. Tackade för en trevlig runda och gick bort till husbilen och lastade in golfgrejorna innan vi gick och duschade.

Innan vi åkte vidare blev det ett kort från ovan på golfbanan.

Eftersom det var vår bröllopsdag tänkte vi gå ut och äta middag, men vi ville komma några mil till. Satte in GPS´en på en ställplats i Bremen. Då vi kom fram dit var det lite rörigt och svårt att få tag på nån som visste vad som gällde. Åkte vidare till en annan ställplats, men den var full. Provade med ytterligare en ställplats, men den var också full. Gav upp och åkte vidare till Verden, en lite mindre ort med bara 1 ställplats.

När vi kom fram dit var vi ganska hungriga, så vi skippade restaurangbesöket. Bröllopsmiddagen fick bestå av det som gick snabbast att göra i ordning. Kanske passar det bra med grillad korv då man firar ”masonit-bröllop” (28 år).

Efter maten kom våra tyska grannar och bad oss ta ett kort på dem när de satt och rökte vattenpipa. Pratade med dem om lite av varje: semester, vädret, utflyktsmål….

Dagens etapp var på drygt 19 mil.