Bürder till Wasserscloß Westerwinkel

2010-07-17

Det kom några rejäla åsksmällar inatt och regnade en hel del. Frukost inne i husbilen eftersom det var mulet och bara 19 grader ute.

Tog ett kort på den lilla ån, nedanför oss, innan vi åkte vidare. Mats hade tittat på kartan och hittat lite småvägar som vi kunde ta oss uppåt på.

Vi såg många vackra vyer och första 15 milen var vi aldrig närmare en motorväg än på bilden ovan.

Passerade genom en hel del små byar. I en av dem fick vi stå otroligt länge och vänta vid järnvägsövergången ovan. (I och för sig första gången på hela resan som vi behövt vänta på ett tåg.) Vi hade bestämt att vi skulle övernatta på golfclub Wasserschloss Westerwinkel och var framme där vid 17-tiden. Gick upp till receptionen och kollade läget, var lite förvirrat. Vi fick i alla fall en tid 08:20 dan därpå. Fick också lov att övernatta på en stor plan i närheten av slottet, trots skyltar med camping förbjuden.

Ställde upp oss i ena hörnet av planen och kom ganska snabbt i ordning. Ett svenskt par från Linköping hittade också hit. De hade, precis som vi, tittat i golfhäftet.

Dukade upp en burritosbuffé som alla var otroligt nöjda med.

Efter maten hjälpte alla till med disken, en del med stor koncentration.
Sen spelade vi boule, som damerna vann med 2-1. Blev en tidig kväll eftersom vi skulle upp och spela golf morgonen därpå.

Dagens etapp var på 21 mil.