Caravanparet 2017

Det var många som såg fram emot pingsthelgens Caravanpar på Vassunda GK. Redan på torsdagkvällen var ett stort antal ekipage på plats. Många av dessa ville passa på att spela banan en gång innan tävlingen.

Trots några sena avanmälningar var det ändå många som var på plats på fredagkvällen. Vid samlingen i klubbhusets restaurang var det fullt med glada och spelsugna ”caravanpar” som ville få reda på startordningen för lördagens ”bästboll”. Blev flera glada skratt eftersom många nära bekanta skulle spela tillsammans, trots att klubben hade gjort lottningen.

Precis som föregående år hade klubben sett till att det fanns tillräckligt med eluttag för alla ekipage, så trots en sval natt var det ingen som behövde frysa och på lördagsmorgonen kunde alla brygga sitt morgonkaffe utan problem.

Lördagen bjöd på riktigt bra golfväder och banan var i fint skick, vilket gjorde att det blev många fina resultat.

Efter avslutad runda var det många som satte sig på restaurangens uteservering för att kontrollräkna resultaten innan de lämnades in på klubbens tävlingskansli. Eftersom vädret var riktigt fint blev de flesta kvar där och pratade om allt mellan himmel och jord.

På kvällen samlades alla 28 par till en gemensam tre-rätters middag i restaurangen. Under middagen meddelades spelordningen för söndagens runda. Det hölls även prisutdelning för de deltävlingar som sponsrats av klubben, närmast hål för damer och herrar på hål 12 samt närmast linjen på hål 17. Blev en trevlig kväll med många glada skratt. I sann ”caravan-anda” bjöds det på spontan underhållning från flera håll.

De första paren som gick ut på söndagens ”irish greensome” hade oturen att få lite regn på sig, men fick ändå spela större delen av rundan i bra golfväder. Efter avlutad runda kunde man, precis som på lördagen, sitta på restaurangens uteservering och se flera fina inspel på 18:e hålet.

Sen var det dags för prisutdelning. Den togs om hand av en representant för klubben och eftersom det var så fint väder hölls den på uteserveringen. Det visade sig att det varit en riktig kamp i ledarbollen om första platsen. Ovan ses de 3 paren som hamnade på prispallen.

Tack vare välvilliga sponsorer blev det även i år så att alla deltagande par fick välja ett pris.

Vi vill rikta ett varm tack till våra sponsorer som samtliga bidragit med många fina priser.

Precis som tidigare år har Vassunda Golfklubb hjälpt till med att få caravanparet till ett mycket lyckat evenemang.