Golf på Mosjö GK

2013-07-19

Var lite sega imorse då vi gick ner och åt hotellfrukost Mätta och belåtna liftade vi med Maggan och Kent tillbaka till golfbanan. Precis som igår var det kanonstart 10:00. Vi startade som 2:a boll på hål 8 idag också. Fick inte reda på några resultat från gårdagens runda, tror att vi placerat oss nånstans i mitten av de 44 lagen. Lite mera moln och faktiskt även mer vind, men uppehållsväder.

Precis som igår blev det en hel del väntan. Passade på att rigga upp kameran på en golfbag och ta ett kort. Bitvis spelade vi lika bra (eller bättre) jämfört med igår. Totalt blev det dock något sämre, men fortfarande klart godkänt.
Precis som igår hade vi jättetrevligt ute på banan, trots mycket väntan.
Samma procedur som igår när rundan var klar (tog nästan 6,5 timmar idag också). Slöade lite vid husbilarna innan vi liftade med Maggan och Kent till hotellet. På hotellet blev det dusch, cocktailparty, prisutdelning, middag och dans. Laget som Maggan och Kent spelade i vann tävlingen. Vi kom på 28:e plats, rasade några placeringar.

När det var som rörigast med resultatlistan kom en dam med en vagn full med baggage och hundar för att checka in på hotellet. Vi dansade lite idag också innan vi gav upp för natten. Märktes att det varit 2 ansträngande dagar, mycket gäspningar framåt sena kvällen. Gick inte sist upp på rummet idag heller.