Golf på Pines

2014-03-17

Idag var det äntligen dags att spela lite golf, hade fått en bra tid (10:50).
Vädret såg ut att bli riktigt bra för golf, drygt 20 grader och växlande molnighet. Vi gick ner och åt en rejäl frukost, fanns som vanligt enormt mycket att välja på. Favoriten var omelett, som man själv väljer ingredienser i och sedan tillagas medan man väntar. Sen var det bara att gå bort till övningsområdet och mjuka upp sig lite.

Vi skulle spela banan som kallas ”Pines”, och det var verkligen mycket tallar utefter banan.

Bettan var i riktigt bra form och spelade bitvis riktigt bra golf. På bilden ovan har hon precis fått till ännu ett bra fairwayslag. Var mest moln på himlen, men vi blev svettiga i alla fall (inte vana vid värme ännu). Spelet var lite som golf kan vara, både bra och dåliga slag.

Mot slutet av rundan ställde vi upp oss för att bli fotograferade.

Till höger innan green på hål 17 stod ett träd som såg lite märkligt ut.

Efter rundan satte vi oss i restaurangen och räknade igenom resultaten.

Vi hade läst någonstans att det skulle vara brandövning idag och plötsligt kom det personal och förvarnade om detta.

Kan konstatera att brandlarmet knappt hördes på terassen där vi satt, men alla gick i alla fall ut på framsidan av hotellet. Även om man räknar med att de som eventuellt var på sina rum struntade i larmet och att det var folk som var på banan och spelade, så kan man konstatera att det absolut inte kan vara fullbelagt på hotellet. När övningen var avslutad satte vi oss på terassen igen tills det var dags att gå upp på rummet och fräscha upp sig.

Städerskan hade gjort en liten utsmyckning då hon bäddat våra sängar.

Gick gemensamt ner till restaurangen för att äta middag, var buffé och mycket folk som redan satt sig till bords. Hittade i alla fall ett bra bord och åt oss rejält mätta.

Trots att vi egentligen var mätta kunde vi inte motstå efterrättsbordet.
Blev kvar ganska många timmar i restaurangen, vi hade ju inte bråttom.

Då vi gick ut från restaurangen hörde vi musik och såg att det var en orkester som spelade blandad musik. Eftersom vi hade ”all inclusive” tog vi in några drinkar och satte oss ner för att kolla in läget. Det var inte trångt på dansgolvet så vi passade på att dansa tills vi blev rejält svettiga. Var tvungna att gå ut på terassen och sätta oss för att kyla ner oss efter dansandet.

Satt ute till midnatt och sen var det bara att gå up på rummet och duscha (igen).