Halmstad till Glimåkra

2005-07-17

Vi åt frukost i lugn och ro. Konstaterade att vädret inte alls var lika fint som igår kväll. Checkade ut från campingen och åkte mot Halmstad igen (vi skulle ju släppa av Sandra vid förläggningen).

Vi åkte förbi en badplats, men det var ingen som kände sig sugen på att bada. Det var helt öde på stranden. När vi släppt av Sandra åkte vi mot Glimåkra för att hälsa på Eva och Dennis. När vi hade åkt några mil hörde vi ett malande ljud som verkade komma från vänster framhjul.
Vi blev väldigt oroliga och stannade genast. Einar gick runt och försökte komma på vad som lät, men hittade inget. Så vi åkte vidare till Glimåkra. När vi kom fram bad vi en av grannarna titta på bilen. Han misstänkte hjullagret. Vi tyckte att det verkade konstigt eftersom vi lämnat in bilen i våras och fått bägge framhjulslagren bytta. När vi servade bilen i höstas hade verkstan påpekat att ena hjullagret var lite glapp. Bilprovningen hade även de sagt samma sak. Därför hade vi tagit det säkra före det osäkra och bett verkstan byta bägge framhjulslagren. Eftersom det var söndag var det inte så mycket mer vi kunde göra, så vi satt och spelade sällskapsspel och pratade tills klockan blev ganska mycket. Lena, Lillan och Sören kommer imorgon, måndag, och då får vi våra pass (som vi glömt kvar hemma). Men passen kändes som ett mindre problem.