Huay Yang

2010-03-24

Frukost ganska tidigt idag, eftersom Einar skulle få massage klockan 9. Syns i kylskåpet att vi snart ska åka hem, börjar bli tomt. Efter lite funderande bestämde sig Einar för massage med olja (inte Thai-massage). Massagen var både behaglig och bitvis lite plågsam, men totalt sett OK. Inte speciellt dyrt heller det kostade 250 THB (60 SEK), för 1 timmes massage.

När Einar kom tillbaka från massagen hade Bettan parkerat sig i sitt favorithörn. Började plocka ihop lite grejor i resväskorna, skulle ju åka till Bangkok tidigt följande morgon. Vi hade funderat på hur vi skulle få med oss golfbagarna på moppe från Chang Corner. Som vanligt hade Lena och Roffe tänkt på den detaljen också (de körde grejorna ”hem” till oss). Åkte ner till stranden. Hela gänget passade på att bada en sista gång.

Passade på att äta lunch, som vanligt inget att klaga på. Bra mat, trevligt sällskap, god dricka och acceptabla priser.

Gick en sväng ut i köket. Är imponerad av att man alltid lyckas få till så god, och fräsch, mat.

Efter maten vilade vi lite. Bettan passade på att lägga sig i solen en stund.

Einar la sig i skuggan och läste.

Sen gick vi ner och badade. Einar flöt fortfarande utan problem.

Efter badet slöade vi lite till. Tog ett kort på den yngsta damen i personalen, då hon fick mat. Betalade 320 THB (76 SEK) för mat, dryck och solstolar.

Åkte sen hem till Colibri där vi gick direkt ner och badade i poolen (tog ett kort på poolen först).

Sen överraskade Yvonne och Lorentz med att bjuda på en drink vid poolen. Det var bestämt att vi skulle äta middag klockan 19 på Krua Pa Maew (betyder ungefär Maew’s kök). Vi var några stycken som samlades hos Eivor och Kjell innan vi åkte gemensamt till restaurangen.

En av vakterna på Lotus 1 var också på restaurangen och tog ett kort på oss när vi satt oss till bords.

Under tiden höll man på att laga massor av mat åt oss i köket.

Vi hade ökat på insamlingen som gjordes förra veckan och Lorentz höll ett underhållande tacktal till Lena och Roffe. Han passade också på att överräcka en symbolisk gåva från oss alla till det nygifta paret. Sen kom maten fram och precis som förra gången bars det in massor av goda rätter (garanterat ingen som gick hungrig därifrån).

Efter middagen åkte vi hem till Colibri och badade i poolen. Vi kände att det var dags att ta konstsimmet till nya höjder (eller djup) och så här såg det ut underifrån. (Är väldigt säkra på att formationen ovanför vattenytan var helt enligt plan.)

Det andra gänget som bodde i lägenheterna hade blivit inspirerade av våra uppvisningar och ville inte vara sämre. Carina höll i kameran.