Hvide Sande

2016-07-26

Vaknade vi 6-tiden av en regnskur, men lyckades somna om. Efter frukost var det tänkt att Einar skulle testa att manövrera en kite.
Packade ihop alla grejor och gick ner till stranden. Tyvärr var det lite sämre förutsättningar idag, mindre vind och högre vågor. När Einar hållit på en stund var det dags för Sandra och Stefan att köra ett tag.

Sandra på bilden ovan.

Drakarna som inte användes syns i mitten av bilden och de som inte är i vattnet sitter till vänster om dem. Vi var nere på stranden ett bra tag innan vi gick till husbilarna för att äta en sen lunch.

Efter lunch gick vi bort och duschade bort saltvattnet från oss och våtdräkterna. Som man ser på bilden ovan var det ganska mycket saker som varit med nere på stranden. (Den stora draken blev aldrig blöt så den är inte med på bilden.)

Sen gick vi runt i samhället och kollade lite. Märktes att många livnär sig på fiskeindustri här. Några av alla fiskebåtar på bilden ovan.
Avslutade stadsvandringen med att gå in på en pizzeria och beställa pizza. Satt sen inne hos Sandra och Stefan och åt pizza.

Stefan tog ett snyggt kort över en del av piren.
Avslutade dagen med att plocka ihop alla saker.