La Zenia till Knivsta

2017-12-03

Åt frukost innan solen gått upp idag.
Packade in alla våra saker i bilen och åkte mot Alicante.

Då vi kom till det lilla samhället La Marina åkte vi ner till stranden för att fotografera solen då den gick upp.

Då vi åkte tillbaka mot N-332 såg vi den uppgående solen lysa på bergen i väster. Det blev ett lite magiskt ljus, som tyvärr var svårt att få med på bild.

Var framme vid flygplatsen i god tid, men hade lite strul då vi skulle tanka bilen. Åkte sen och lämnade tillbaka bilen. Sen var det bara att lämna väskorna och gå igenom säkerhetskontrollen. Mycket folk, men även väldigt många säkerhetsvakter.

Fanns inga lediga platser kvar på planet, kanske därför vi kom iväg några minuter sent. Tog ett kort genom fönstret då vi lämnade Alicante. Bättre väder än när vi kom, men säkert 10 grader svalare.

Efter ett tag åkte vi över snöklädda berg.

Landade utan missöden och märkte att det började skymma redan vid 15-tiden (blev mörkt vid 18-tiden nere i Spanien). Taxin väntade på oss då vi kom ut i ankomsthallen och vi var hemma innan det var helt mörkt ute. Tog en promenad ner till affären, eftersom det var lite tomt i kylskåpet.

Tittar vi tillbaka på resan så har den absolut innehållit det vi förväntade oss. En hel del golf, några utflykter och förstås mer ljus och värme än hemma i Sverige.