Lindome till Varberg

2015-07-20

Efter avslutad frukost åkte vi till J.R. Larmcenter för att få larm installerat i husbilen.

För att vi inte skulle sitta där och ha långtråkigt fick vi låna en bil av dem Eftersom det var fint väder passade vi på att åka tillbaka till Mölndals GK för att spela en runda.

Fick gå ut tillsammans med 2 äldre herrar, Anders och Bert, som ganska nyligen börjat spela golf.

De var hemmaspelare och det var bra för oss, eftersom det var en hel del ”dolda” hål. Banan var bitvis rejält kuperad och hade en del långa branta transportsträckor mellan hålen Kiosken var placerad så att man passerade den efter hål 6 och hål 13.

Tyvärr klev herrarna av efter 6 hål och gick till hål 14. Vi erbjöd 2-bollen bakom oss att spela med oss. Lena och Ismo från Lappeenranta, nära ryska gränsen, gick gärna med oss. Precis som Anders och Bert var de jättetrevliga att ha med sig på banan.

Trots en hel del dolda hål och långa transportsträckor gillade vi ändå banan. Ovan ser man Einar stå vid utslaget till hål 11, ett ganska annorlunda par 3-hål med en jättedjup ravin mellan tee och green. (Damerna var glada över att det fanns en alternativ röd tee, på andra sidan ravinen.)

Efter avslutad runda var det riktigt skönt med en dusch. Åkte sen tillbaka till larmfirman och fick instruktioner om larmet. Gjorde ett snabbstopp i Kungälv för att handla lite.

Sen hittade vi en riktigt skaplig ställplats vid Varbergs flygklubb, där vi stannade för natten. De hade fixat ett antal fina uppställningsplatser och även möjlighet att tömma och fylla tankarna i husbilen. Fanns även en del eluttag, men de räckte inte åt alla (och vi klarade oss ju faktiskt utan).

Dagens etapp var på drygt 6 mil.