Mariestads GK till Ängsö GK

2018-07-18

Tidig frukost för att hinna gå en golfrunda innan det blev för varmt.

Första 9 hålen gick skapligt och det var ännu inte så varmt. Då det var dags för fika satt fyrbollen, som vi fått vänta på de sista hålen, fortfarande och fikade. Vi tog det extremt lugnt vid fikat, eftersom de inte frågat om vi ville gå igenom. Fick ändå vänta på de fyra herrarna på varje hål.

När vi kom tillbaka till husbilen efter golfrundan, som ändå gått skapligt, var vi rejält varma och svettiga. Fick tips av våra grannar om en badplats på gångavstånd.

Tror vi gick lite fel, men hittade ändå en liten sandstrand där man kunde doppa sig. Bettan njuter av att kyla ner sig på bilden ovan.

Einar ville förstås också kyla ner sig.

Efter att ha duschat åkte vi vidare mot nordost.

I närheten av Örebro åkte vi in i ett rejält skyfall.

På en dubbelfilig vägsträcka såg vi en husbil stå vid vägkanten, med varningstriangel uppsatt. Vi låg i omkörningsfilen bakom en långtradare då vi precis hann uppfatta något svart som låg på vägen.
Fanns inte en chans att väja undan och vi hörde nåt som smällde till under bilen. Ingenting kändes ovanligt, men vi stannade ändå efter ett tag och hissade upp bilen på stödbenen. Såg inget konstigt under bilen, så vi fortsatte resan.

Hade ringt till Ängsö GK och bokat uppställning, så det vara bara att ställa upp husbilen och sätta sig i skuggan.

Dagens etapp var på 24 mil.