Möre GK till Köpingsvik

2017-08-13

idig frukost idag, eftersom vi hade golftid 08:40. Körde upp husbilen till parkeringen vid klubbhuset innan vi började rundan. Fick sällskap med Per, som var hemmaspelare.

Banan var definitivt en utmaning, med upphöjda greener och massor av bunkrar runt dem. Att det blåste ganska rejält gjorde att det var svårt att få bollarna dit man ville.

Bettan har precis slagit upp sin boll ur bunkern och Per är på väg att slå upp sin boll
Per trodde att det var runt 80 bunkrar på banan (blev mycket bunkerslag den här rundan).

Var en hel del långa transportsträckor mellan hålen. Fast då de gick igenom den fina bokskogen gjorde det inget att det var en bit att gå.

Då vi hålat ut på sista hålet tog Per ett kort på oss. Bettan hade spelat inom buffertzonen, men Einar fick inte ihop spelet idag.

Vi var lite hungriga efter rundan, så vi gick till restaurangen och beställde raggmunk med fläsk. Tog ett kort från restaurangen ut över banan medan vi väntade på maten. Var rejält mätta och belåtna då vi åkte vidare.

Stannade till i Kalmar och handlade lite. Bettan visade vad hon saknat i Danmark och Tyskland.

Åkte över Ölandsbron till en ställplats i Köpingsvik, där Sandra och Stefan väntade. Ställde upp husbilen bredvid deras husbil. De hade haft en bra dag med mycket kite-surfning. Blev en sen kväll med mycket prat om semester och annat.

Dagens etapp var på cirka 7,5 mil.