Norrköpings GK till Alvesta GK

2011-06-27

Strålande sol och klarblå himmel idag. Fick gå ut själva, men vi hade ju spelat banan förut så vi hade lite koll på hålen. Kom ikapp en 3-boll efter några hål och fick sen vänta lite på varje hål. När vi puttade på hål 4 såg vi 3 golfbilar köra fram till tee. Tänkte inte så mycket på det, men på hål 5 kom de ikapp oss då vi stod på green. Tyckte att det var märkligt att de spelade så snabbt, men det var inspektion av banan. Tydligen finns det planer på att lägga om några av hålen. Blev lite stressande att ha dem i hasorna hela tiden så vid tee på hål 7 bad vi dem åka förbi.

Einar vid tee på hål 7, ett par 4 på 339/284 meter. Det var rejält varmt då vi kom till kiosken efter hål 9. Pustade ut lite i skuggan och satte huvudet under vattenkranen innan vi gick vidare.

Satte oss i skuggan utanför husbilen efter rundan och räknade poäng, Einar vann idag. Åt upp resten av pastasalladen innan vi duschade. Fortsatte sen söderut mot Alvesta GK. Kollade på golf.se att det fanns lediga tider. Stannade till vid en ganska stor ICA supermarket i Lammhult och fyllde på kylskåpet.

Det stod 2 husvagnar vid golfbanan då vi kom fram, men det fanns plats åt oss också.

Dagens etapp var på 25 mil.