Ödeshög till Knivsta

2008-09-29

Sista husbilsfrukosten för den här säsongen åt vi i lugn och ro. Sen började vi sista etappen av vår resa. Eftersom det var soligt och fint bestämde vi oss för att spela en runda på Söderköpings GK. Vi fick sällskap med en äldre man som var medlem i klubben, det är alltid skönt att ha med sig nån som kan banan

Första 9 hålen var mycket trevliga att spela, dessutom var det vackra omgivningar. Vi tog en snabbfika efter 9 hål. Tyvärr skulle mannen som vi fått sällskap med bara spela 9 hål. Slingan som vi fick gå efter fikat var inte alls lika trevlig som de första 9 hålen.

Det var mer som om man lagt ut 9 hål på ett gärde utefter kanalen. Vädret var i alla fall fint och vi spelade hyfsad golf bägge 2. Det syntes att hösten hade kommit, en hel del gula löv. Efter avslutad golfrunda fortsatte vi hemåt. Det var fortfarande ljust då vi kom hem. Efter cirka 2 timmar var husbilen tömd och cyklar m.m. avlastade. Som vanligt kändes vårt hem ganska stort efter att ha levt lite mer kompakt i drygt 1 vecka. Det var i alla fall skönt att få lägga sig i en riktigt stor säng.