Örkeljunga till Rønnede GC

2013-07-21

Tog det lugnt på morgonen och fortsatte sen söderut. Strax utanför Helsingborg skildes vi åt, tillfälligt. Gittan och Pelle tog färjan Helsingborg-Helsingör.

Vi hade ju fortfarande en BroBiz, så vi tog Öresundsbron över till Danmark.

Som man ser på bilden var det fint väder i Danmark också. Hade bestämt att vi skulle träffas på Rønnede GK. Vi kom faktiskt dit 30 minuter före Gittan och Pelle. Fick riktigt bra uppställningsplats för husbilarna. Pratade lite med en dam på golfklubben som fixade golfbil åt Pelle. Kom överens om att vi skulle vänta nån timme innan vi gick ut och spelade. Åt och fikade lite innan vi gick ut på banan. Bettan bestämde sig för att åka golfbil med Pelle, vi andra gick istället. Banan var bitvis rejält kuperad, så det blev lite flåsigt ibland.

Ovan ser man Bettan slå ut på ett av hålen.

Gittan på väg att slå ut på samma hål. Efter 9 hål tog vi en ganska lång fika, eftersom vi inte sett någon bakom oss. Då vi spelat färdigt hål 10 dök det upp en 3-boll. Misstänker att de startat på hål 10. Bestämde oss ändå för att släppa förbi dem.

Gick upp till hål 11 och riggade upp kameran på en golfbag, medan vi väntade.

Efter avslutad runda slöade vi lite vid husbilarna innan vi gick och duschade.
Sen blev det grillat till middag, tröttnar man inte på i första taget. Satt ute riktigt länge, i den varma sommarkvällen.

Dagens etapp var på 21 mil.