Till Belek

Efter att ha resonerat lite om olika resmål för vår novemberresa blev det till slut Sueno golfclub i Belek. Vi hade varit där tidigare och gillat både hotellet och golfbanorna. Svårt att hitta ett golfresmål i november om man bara kan vara hemifrån 1 vecka.

Hittade en bild över hotellet och lite av banorna på nätet.

Flyget ner skulle gå först 18:45, så vi passade på att ta en promenad.

Kändes absolut som att det var en bra dag att åka iväg på. Det var 2 plusgrader och ösregn ute.

Taxin kom på den tid vi bestämt. Blev dock lite rörigt eftersom en av våra grannar berättade att det varit inbrott i flera garage. Var tvungna att kolla att inget saknades i vårt garage innan vi satte oss i taxin. Blev lite stök på vägen till Arlanda p.g.a. en trafikolycka som skapade långa köer. Efter incheckningen på Arlanda gick vi tillsammans med Gittan och Pelle till loungen , eftersom man får ett priority pass om man har Handelsbankens platinumkort.

Väl inne i planet bad vi Pelle att ta ett kort på oss. Själva flygningen gick bra, men vi satt ungefär i mitten och ”matvagnarna” kördes från ändarna vilket tyvärr gjorde att maten var slut då de kom fram till oss. Lyckades ändå köpa varsin liten smörgås (tur att vi ätit en del i loungen på Arlanda). Transfer till hotellet funkade jättebra och när vi checkat in på hotellet var det bara att gå och lägga sig.