Utflykt till Antalya

Hade ingen golf inbokad, så det blev en ganska sen frukost.

Fick nöja oss med att sitta ute och titta mot banorna. Till vänster ser man green till hål 9 på pines. Till höger ser man en del av green till hål 18 på dunes.

Använde zoom för att kolla in startkuren vid dunes och såg att det var många spelare på väg ut.

Vi hade fått hjälp av Aziza, en trevlig ung kvinna på “Guest Relations”, med att boka skjuts in till Antalya till ett bra pris.

Vi blev hämtade exakt på det klockslag som sagts och åkte in till Antalya. Promenerade runt lite innan vi satte oss vid en restaurang i gamla stan.

Gick sen upp för en massa trappor för att få lite utsikt över hamnen, med alla turbåtar som var ombyggda för att se ut som piratskepp.

Promenerade runt bland alla småbutiker i basaren. Fanns massor av butiker som sålde kläder och väskor.

Var också möjligt att köpa kryddor på lösvikt.

Bettan nere i hamnen vid alla “piratskeppen”.

Satte oss på en restaurang intill hamnen och beställde in något att äta. Bettan tog, inte helt otippat, bläckfisk. Einar valde “mixed grill” som var lite annorlunda arrangerat.

Vandrade runt lite till innan vi gick upp för att vänta på vår skjuts. En hel del som stod och metade. Fast fokus verkade vara på att stå och småprata. Enda fiskarna vi såg att man fick upp var i storlek som en lite spigg.

Bakom oss såg man hissen som man kunde ta ifall man inte ville, eller kunde, gå i alla trappor.

En av turbåtarna gled sakta in i hamnen medan vi stod och väntade. Var ganska trötta då vi hoppade in i bilen och åkte tillbaka till hotellet. Blev ingen middag på hotellet, fast vi lyckades pressa ner några glasskulor. Sen satte vi oss i närheten av baren och pratade med Katarina och Peter. Blev inte så sent eftersom vi hade tidig golfrunda inbokad nästa dag.