Vadstena GK

2014-08-13

Hade golftid 09:30 så det blev inte sovmorgon idag. Blåste en hel del då vi slog ut från tee 1. Trots det spelade vi ganska bra golf idag.

Var en hel del riktigt stora och fina ekar vid banan, en del av dem utgjorde naturliga hinder utefter banan. Tog ett kort mot spelriktningen då vi klivit av hål 8. En av alla ekar syns i bakgrunden.

Som man ser på bilden från hål 10 var vädret ganska mulet.

Mot slutet av rundan var det faktiskt mest blå himmel och ganska varmt ute.

Efter rundan tog vi fram scorekortet som vi fyllde i igår, där vi gissat vad vi skulle få för resultat. Sen jämförde vi med det faktiska resultatet.
Satsade 1 krona i var för första hålet, den eller de som gissat rätt fick insatsen.
Om ingen gissat rätt eller om insatsen inte gick att dela upp la vi det som blev över till en pott. Fortsatten sen med hål 2 och så vidare.
Gick igenom hela scorekortet och den eller de som gissat rätt flest gånger fick potten. Ganska roligt tidsfördriv och inte så mycket pengar inblandade heller, det mesta man kan förlora är ju 18 kronor.

Sen spelade Einar och Pelle 9 hål till, medan damerna tog igen sig. Blev grillat till middag idag, med ugnstekta potatisar och morötter. Satt ute och pratade tills det blev mörkt ute.