Ny utflykt till Antalya

Hade fått hjälp av Aziza att boka skjuts in till Antalya, en gång till. Fast med lite senare avfärd från hotellet.

Regnet vräkte ner, så vi var glada över att vi inte hade någon golfrunda inbokad. Tog ett kort mot hål 9 på Dunes när vi såg att det faktiskt var några spelare ute på banan.

När vi kom till Antalya fick vi börja med att köpa varsitt paraply, eftersom regnet definitivt inte hade minskat. Hade stämt träff med Gittan vid hennes hotell och vi gick därifrån till sjukhuset. På väg dit märkte vi att turkiska bilförare inte bryr sig om fotgängare när vi blev rejält nerstänkta av en bil, som kom i hög fart genom en stor vattensamling. På sjukhuset var Pelle fortfarande nersövd, men var lite orolig då vi tittade till honom. Fick höra av Esther att det var svårt att säga när han skulle vara vaken.

Gittan hade promenerat runt lite i omgivningarna och kommit fram till att gamla stan låg på gångavstånd från hennes hotell. Så vi tog en promenad dit. Då vi kom till en av utsiktspunkterna kunde man se att det var liten risk att vi skulle missa böneutropen. Är ganska tätt mellan minareterna.

Gick in på en vinbar, med utsikt över hamnen.

Sen gick vi runt bland klädbutikerna i basaren.

Efter ett tag hade vi tröttnat på gamla stan och gick bort till en av de små barerna och beställde in en sen lunch. Mätta och belåtna gick vi till Gittan´s hotell, som syns på bilden. Vi ringde sen till vårt hotell och sa att vi ville åka tillbaka till Belek. Fick en tid när vi skulle bli hämtade och satte oss att vänta.

När vi kom tillbaka gick Einar ner till hotellets gym och körde ett pass. Sen blev det en lugn eftermiddag på hotellrummet innan vi gick ner och åt middag i hotellrestaurangen. Efter middagen gick vi bort till baren och satte oss.

Bartendern blandade ihop drinkar åt oss.

Bettan blev glad över att få en färgglad drink. Satt och pratade lite med Katarina. Peter mådde inte så bra, de misstänkte att han ätit något han inte tålde. Efter ett tag kände vi oss nöjda med dagen och gick upp på rummet