Glimåkra och golf på Östra Göinge GK

2009-07-19

Idag verkar det som om det inte skall regna utan bara vara mulet. Så vi har bokat tid på Östra Göinge GK 12:40 (det var tävling innan).

Innan vi åkte hann vi se Linus åka slalom på Wii-spelet. Han tappade lite fokus när det kom en kamera.

Vi åkte iväg i ganska tidigt och hade gott om tid på oss då vi kom fram. Banan var inte i så bra skick och hade många hål som låg väldigt nära varandra.

Vi spelade hyfsad golf, men det var lite otäckt att ha folk lite för nära hela tiden.
Som tur var Einar’s utslag riktigt raka idag, vilket är ovanligt. Ovan ser man hål 13 till vänster, och hål 1 precis bredvid. Till höger om hål 1 ligger hål 14 som i sin tur gränsar till hål 18.  Vad gäller vädret så var det uppehåll tills vi slog ut på hål 2, sen regnade det resten av rundan. Efter avslutad runda var det skönt med en dusch. Efter duschen gick vi till restaurangen och åt middag (hyfsad mat). Vi kan konstatera att banan inte passar oss, så vi kommer nog inte tillbaka.

Bestämde oss för att sova en natt till i Glimåkra, eftersom klockan blivit rätt mycket. Vi kom precis lagom för att äta upp resten av glassen och jordgubbarna från igår.

Sandra ringde och berättade att de var på Gotland nu och hade hunnit ”kaita” lite. De hade haft otur och fått punktering (skruv i däcket), men som tur var sett skruven innan de åkte mot färjan.

Resten av kvällen satt vi i stugan och pratade och tog det lugnt. Vi tror att resan kommer att fortsätta söderut, trots att dörren till bodelen inte går att stänga helt inifrån (man får trycka till den rejält från utsidan.)