Golf och bad

2014-03-21

Idag hade vi golftid 10:15, så frukosten klarades av ganska tidigt. Läste tidningarna på webben och såg att vädret hemma inte var något att vara avundsjuk på.

Vi skulle spela ”pines” banan idag. Var betydligt mer folk än föregående dagar. Redan på hål 2 fick vi börja vänta på bollen framför.

Då hann man med att ta kort på några sköldpaddor som låg på en liten ”ö” i vattenhindret bredvid tee.

Blev lite jobbigt att vänta på varje hål, men solen sken från en klarblå himmel och det var 25 grader varmt ute. (Så det kanske inte var så eländigt i alla fall.)

Bettan hade som vanligt långa och raka utslag, ett av dem på bilden ovan.

Hål 15 hade en rejält kuperad fairway.

På tee till hål 16 stod 2 respektingivande golfare och väntade på att få slå ut.

Efter avslutad runda satte vi oss som vanligt på restaurangterassen och tog in något att dricka.

Vi bestämde oss för att gå ner till Medelhavet för att bada, det var ju inte så långt bort. (Gittan och Pelle valde inomhuspoolen istället.)

Träffade en ung tjej som gärna tog kort på oss då vi hoppat i vattnet.

Bettan passade på att plaska runt ett tag till, vattnet var definitivt inte kallt (bara väldigt salt).

Gick ner och åt middag vid 20:00, precis som dagen före. Man hade ställt fram ännu en figur utskuren ur en pumpa vid ett av bufféborden.

Efter middagen var det dags för gin och tonic vid baren. Var en orkester som spelade så vi passade på att dansa lite. Fast det var sista kvällen så blev vi inte så långvariga vid baren utan kände att det var helt ok att ge upp tidigt.

Då de släckt ljusen som lyste på träden runt golfhålen närmast hotellet såg man tydligt att de satt upp en lampa som projicerade texten ”Sueno” på green till hål 18 på ”Dunes” banan. (Var dock lite besvärligt att få med det på bild.)