Hemresan

2014-03-22

Blev sena frukosten idag, vi behövde ju inte checka ut förrän 12:00.

Tog kort på vårt hotellrum, med en lagom stor balkong och utsikt över golfbanan.

Ett kort till, från vår balkong, mot 18:e green på ”Dunes” banan fick det också bli.

På väg mot hissarna tog vi ett kort ner mot hotellvestibulen (ena hissen syns på plan 3). Sen var det bara åka ner till receptionen och checka ut.

För att inte glömma bort Einar’s första birdie för i år blev det ett kort mot green till hål 9 på ”Dunes” banan. (En del av utomhuspoolen syns i nederkanten av bilden.) Satte oss sen på restaurangterassen och kollade in inspelen på greenerna i närheten, faktiskt väldigt underhållande.

Gick ut och väntade på bussen, hann med ett sista kort utanför hotellentrén.
Blev lite nervöst efter ett tag för bussen kom 20 minuter sent.

Kom i alla fall till flygplatsen utan missöden och hann handla lite tax-free efter att vi checkat in. Delade på en baguette innan vi gick ombord på planet, som bara hade någon enstaka plats ledig.

Tog ett kort genom flygplansfönstret då vi varit i luften en dryg halvtimme. (Tyvärr var rutorna ganska smutsiga.) Landade på Arlanda långt före utsatt tid, men fick vänta länge på väskorna så vi kom ut ur ankomsthallen lite senare än vi trott. Vår förbokade taxi väntade på oss så vi var i alla fall hemma vid 20:00.

Var skönt att vara hemma igen och framförallt skönt att se att all snö som fallit var borta. Tittar man tillbaka på vår vecka vid golfbanan fanns det mycket som vi var nöjda med.
+ Trevligt resesällskap
+ Bra golfbanor i fint skick
+ Bra golftider
+ Mycket bra mat med många rätter att välja på
+ Trevlig och lättsam personal
+ Fantastiskt väder
+ Trevligt rum med bra utsikt över golfbanan
+ Pool som både har en inomhus- och en utomhus-del
+ ”Levande” musik flera kvällar i veckan