Golf på Furnas GC

2006-03-15

Hade en golfrunda på Furnas GC inbokad idag, vi åkte i god tid (så vi slapp köra lika fort som förra gången). Vädret var ganska disigt, och temperaturen var nog inte mer än 17 grader. Stannade på toppen av en kulle och knäppte kort.

Som man ser var det fortfarande ganska disigt.

Man såg en sjö längre ner. I nedre hörnet av sjön ångade det lite grann.

Syntes när man zoomade in den delen.

När man vände sig om såg man golfbanan, en bit bort. Vi var inte själva på banan idag, men hade inga problem att hålla undan. Kändes som om golfspelet funkade lite bättre den här gången. Efter en trevlig golfrunda bestämde vi oss för att åka ner till den bubblande sjön och titta.

Parkerade bilen och gick bort till stället där det ångade mest. Marken var väldigt varm, som man ser på Einar’s min luktade det inte speciellt gott (svavel). Vandrade runt en stund, men doften gjorde att man inte ville stanna så länge.

På vägen tillbaka såg vi kor och tjurar som stod och betade på alla möjliga ställen. Stannade och tog kort på några betande kor som hade varsin avsats att stå på. Enligt vår reseguide fanns det fler nötkreatur än mäninskor på Azorerna. Åt ute på restaurang innan vi gick hem till hotellet.