Golf på Idrefjällens GK

2011-09-16

Ingen åt frukost ute, vad vi kunde se. Gjorde oss klara för att provspela banan. Alla hade skapliga utslag på första hålet i alla fall.

Det blåste en hel del, så det var varma kläder och mössa som gällde.

Banan var ganska kuperad, med en hel del vyer. Einar hade också varma kläder. Bettan och hennes medspelare i bakgrunden.

När vi kom till hål 13 såg man faktiskt lite blå himmel, men det blåste rejält fortfarande.

På hål 17 finns det ett ganska stort vattenhinder, som Gittan precis är på väg att slå över. Som man ser var molnen på väg att blåsa bort.

Det finns en liten ö i vattenhindret, där gammelgäddan bor. Efter att ha spelat 18 hål var det riktigt skönt med en varm dusch. Einar tyckte att den begagnade drivern funkat hyfsat och bestämde sig för att behålla den. När vi räknat ihop allas poäng såg vi att Kjelle spelat absolut bäst av oss allihop.

Lena och Roffe hade köpt wokgrönsaker och kött åt alla, mycket  enklare än att alla skulle köpa lite i var. Det var en hel del mat som skulle skivas, så nästan alla hade fullt upp. Mats och Peter hade med sig sina gasoldrivna wokpannor, så det gick ganska snabbt att laga maten. Det blev ett berg av mat, och alla trodde att vi skulle kunna utfodra hela golfklubben. Men det blev faktiskt inte så mycket kvar då alla ätit sig mätta.

Einar passade på att gå iväg och ta ett kort på vitmossan som låg som ett snötäcke på en del ställen. Vi tänkte att mer snölikt än så lär vi inte få se Idre. Efter att disken var avklarad, så blev det kaffe med tillbehör.

När det började bli kyligt ute trängde vi ihop oss inne hos Ing-Britt och Mats. Med Pelle som DJ lyssnade vi på dansbandslåtar, som alla glatt sjöng med till. Vi kommer absolut att småle varje gång vi hör en del av dem. När vi gick hem till oss märkte vi att det var stjärnklart och ganska kyligt i luften.