Großenbrode till Värnamo GK

2012-08-15

Efter frukosten åkte vi till Burg och besökte Calle och handlade lite vin.
Passade på att utnyttja erbjudandet som stod i CaravanClub’s rabatthäfte och fick 2 flaskor vin. Gjorde oss ingen brådska eftersom vi bokat hemresa med färjan som skulle gå 12:45.

Då vi kom till färjeläget var det gott om plats så vi hamnade långt fram i kön till 11:45 färjan.

Tog kort på ”vår” färja då den var på väg in mot kajen.

Som man ser kom vi långt fram i båten med vår husbil. Passade på att äta lunch på färjan och utnyttjade 10% rabatten som man fick genom CaravanClub.

Då vi var ungefär mitt emellan Danmark och Tyskland såg vi en massa vindsnurror som verkade stå ute i vattnet. Åkte sen till Värnamo GK där vi stannade för natten. Hade bokat tid för en runda dan därpå. Gick upp och kollade läget och fick ett mycket trevligt bemötande av personalen.
Uppställningen av husbil kostade ingenting eftersom vi struntade i el-anslutning. (Solcellerna gör ett bra jobb då det är blå himmel.)

Orkade inte göra middag i husbilen så det blev hamburgare på golfrestaurangen. (Första hamburgaren den här semestern.) Efter maten pratade vi lite med paret i husbilen bredvid oss. De hade utnyttjat golfhäftet bättre än oss, de var uppe i 17 banor hitills. Men till skillnad från oss var de ”tidsmiljonärer” (pensionärer). Slöade sen i husbilen och konstaterade att det i alla fall var drygt 18 grader klockan 20:30 (inte illa).

Dagens etapp var på 47 mil.