Värnamo GK till Knivsta

2012-08-16

Hade golftid 08:51, men kunde gå ut lite tidigare.
Varmt ute, blå himmel och en vacker golfbana kändes helt ok så här i slutet av semestern.

Vi fick börja på hål 10 och skulle efter hål 18 ta en snabbfika och sen gå till hål 1. Einar gör sig klar att börja rundan.

Tog ett kort från green på hål 12, där man slog ut över sjön. Mitten av gul tee ligger mitt för flaggan på andra sidan vattnet.

Banan hade riktigt jämna och snabba greener, något som vi gillar. Som man ser på hål 15 hade vi riktigt fint väder. Det är Bettan som skymtar mellan bagen och trädet.

Vi låg i närheten av vårt handicap då det var dags att slå ut på hål 17. Efter avslutad runda var det skönt att ta en dusch och sen sätta sig i en husbil med AC. Vi hade egentligen inte planerat att komma hem till Knivsta förrän dan därpå. Men talboken började bli spännande och det var i princip inga köer.

Då vi närmade oss Södertälje såg vi att det regnat nyligen och att himlen franför oss var mörk. Som tur var gick ovädret ut över havet, mot öster.
Kom hem till Knivsta i skaplig tid och bar hem en del vin/öl och massor av smutstvätt. Efter att ha sovit 24 nätter i sträck i husbilen blev det alltså en natt i ”vanliga” sängar. Faktiskt är det så att sängarna i husbilen är minst lika sköna att sova i som våra hemma-sängar.

Dagens etapp var på 45 mil.
Lite statistik:
har sovit 24 nätter i husbilen
har spelat 11 golfrundor
har rest 482 mil
Ungefärlig resväg på bilden nedan.

Lär bli lite mer golf och några nätter till i husbilen, eftersom vi ska avsluta semestern på Avesta GK.