Hemresan

2010-03-27

Planet startade tyvär 30 minuter sent, men vi kom i alla fall iväg rätt dag. (Gänget som åkte tillbaka till Sverige 1 vecka före oss fick stanna 1 dag till eftersom deras plan var trasigt.) Vi lyckades sova rätt mycket på planet, men det blev ändå en hel del tid över för läsning, korsord och sudoku.

Tog kort på storbildskärmen när det var 2,5 timmar kvar av flygningen.

Ser rätt läckert ut då man ser när det börjar ljusna. Kopierade ett kort som Stefan tog genom fönstret. Piloterna lyckades inte köra in förseningen så vi landade strax före 06:30 på Arlanda. När vi stod vid bagagebandet ringde taxichauffören och talade om att han stod vid utgången och väntade. Fick vårt bagage utan problem och sa hej till de som stod och väntade på sina grejor. Taxiresan gick bra. Kändes lite trist att det fortfarande var en hel del snö kvar på marken, men det hade sjunkit rejält på 3 veckor.

Så här såg det ut på baksidan då vi kom hem. Har markerat hur högt snötäcket var då vi åkte. Packade upp alla grejor och ställde undan golfbagarna (dröjer nog innan de kommer fram igen, med tanke på snön). Om man tittar tillbaka på våra 3 veckor i Thailand är det svårt att beskriva med ord hur det varit. Allt vi varit med om och den gemenskap som funnits gör att vi alltid kommer att känna glädje (och lite saknad) då vi tänker tillbaka. Vi lämnade in den vattentäta kameran på Elgiganten och fick en ny efter 1 vecka. Den sålde vi på Blocket, för något mer än vad vi gav för kameran vi köpte i Thailand.