Karlskrona till Værløse

2008-09-20

Det var bara några få plusgrader på morgonen när vi vaknade. Eftersom vi sover uppe i alkoven hade vi inte frusit utan sovit riktigt bra.

Vi hade fått låna Eva och Dennis ”brokort” så vi åkte vidare mot Malmö. (Med brokortet får man kraftig rabatt på överfarten.) Efter ett kort stopp i Malmö åkte vi mot Köpenhamn. Här blev det lite trassel, eftersom vägen som Eva och Dennis bodde på inte fanns på så många kartor ännu. Vi lyckades dock hitta en väg med samma namn inne i Köpenhamn, men det var ju inte rätt. Men efter ett kort telefonsamtal hamnade vi på rätt spår igen. Till slut kom vi fram till området där Eva, Dennis och Linus bodde. Hela området hade varit en gammal garnison.

Man hade sparat grundstommen av byggnaderna, men gjort om resten helt och hållet. Det såg nytt och fräscht ut.

Precis utanför fanns en liten lekplats med gungor. Vi tog en långpromenad runt området och tittade. Det var väldigt lugnt med mycket grönområden.

Efter en god middag var det dags för Linus att bada. När man badar är det viktigt att ha med sig så mycket saker som möjligt. Huset var verkligen fint, både invändigt och utvändigt.

Eftersom de hade fått bredband passade Einar på att titta på lite väderinfo på internet.