Værløse till Burg

2008-09-21

Det märktes att vi var längre söderut, eftersom det inte alls var lika kallt på natten. Efter en trevlig frukost hjälptes vi åt med att flytta några lådor som Eva och Dennis inte hunnit ta hand om än. De har en stor vind som man säkert kan fylla med massor av ”bra att ha saker.” Vi såg att det skulle vara fint väder på söndagen, men bli lite sämre sedan, så vi tittade i golfhäftet efter banor utefter vägen. Vi bad Dennis ringa till Rønnede golfbana och kolla om det fanns lediga tider. Men han kopplades bara runt hela tiden så vi chansade på att det skulle gå att spela.

När vi kom fram till golfbanan var det ”shorts-väder” så klädseln var given. Vi hade tur och fick sällskap med ett par hemmaspelare. Det var lite svårt att förstå vad de sa i början. Men det gick bättre efter ett tag (eller också pratade de långsammare). Banan var riktigt trevlig med en del riktigt svåra hål.

Einar puttar på hål 16 (ett ganska svårt par 3 hål).

Vi passade på att ta ett kort då vi passerade 1:ans green på väg mot hål 17. Efter en trevlig runda tog vi en snabb dusch och åkte sen vidare mot färjeläget i Rødby. Vi hann tanka på en Statoil mack precis bredvid färjeläget, sen var det bara att åka ombord på färjan.
På färjan passade vi på att äta en sen middag. Det var mörkt då vi kom till Puttgarden, så vi åkte bara in till en ”stellplatz” inne i Burg för att övernatta.