Lundsbrunn GK till Töreboda GK

2012-07-28

Idag blev det sovmorgon, eftersom ingen golf var inbokad.

Klockan 10:00 hade golfsektionen årsmöte, som de flesta var med på.
Nuvarande ordförande, som gjort ett bra jobb i 10 år, avgick och mötet valde en kvinna som ny ordförande. Efter mötet gick vi runt och pratade med gamla och nya bekanta innan vi började plocka ihop.

Passade på att ta ett kort på den största husbilen på plats då de precis kört in sin ”smart” i ”garaget”. Det pågick en golftävling för handikappade som vi tänkt titta på.

Dock började himlen se riktigt mörk ut och efter ett tag började åskan mullra.
Efter ett tag blåste man av tävlingen så vi åkte vidare till Töreboda GK tillsammans med 3 andra husbilar. Åkte in i ett riktigt skyfall utefter vägen, det regnade så kraftigt att radion i bilen överöstades. Lyckades hitta platser till alla 4 bilarna. Dock blev en av oss bortmotad av en osympatisk golfare.
Blev på ett väldigt bryskt sätt upplysta om att det inte var någon parkering där en av våra bilar stod. Det fanns dock reservplatser på en parkering längre bort, så det löste sig.

Gick bort och tog kort från hål 9, som svänger svagt åt höger, där man ser uppställningsplatsen till vänster. Vi bokade tid för en runda på söndagen och bestämde oss för att spela bästboll med lottade par. Bettan skulle bilda lag med Pelle och Einar blev lottad ihop med Gittan. Kom en kraftig regnskur igen då vi satt ute under en av markiserna. När det blev uppehåll gick vi hem till oss och lagade middag. Åt middag tillsammans med Ing-Britt och Mats. Efter middagen spelade vi ”plump”. Ett kortspel som vi totalt glömt bort, men det var riktigt roligt.

Dagens etapp var på drygt 6 mil.