Töreboda GK till Läckö GK

2012-07-29

Var lite svalt ute då vi gick ut och gjorde iordning golfgrejorna. När det var dags att gå ut var det både soligt och varmt ute. Fast vi delat in oss i lag med 1 dam och 1 herre, i varje, lät vi damerna gå ut tillsamans. Vi höll ungefär jämna steg med damerna, men behövde ändå inte vänta för att slå.

Tog ett kort i närheten av gul tee på hål 4, damerna syns längre fram. Einar spelade riktigt bra golf idag och var ganska nöjd då det var dags för fika efter 9 hål.

Tog kort på hål 10, ett korthål som är utsett till ett av sveriges vackraste golfhål. (Damerna står på green och puttar.) Vi fortsatte att spela i ett lagom tempo och solen sken på oss hela tiden.

På det här hålet gällde det att inte ta i för mycket då man skulle fram till green.

Efter avslutad runda ställde vi upp oss för en gruppbild. Tog en dusch efter golfrundan och åt lunch i husbilarna. Sen satte sig Einar och räknade ihop poängen för lagen. Ing-Britt och Peter vann med 42 poäng tätt följda av Gittan och Einar på 41 poäng. Satt och pratade lite innan vi sa hej till Eva-Britt och Peter. 3 av husbilsekipagen åkte sen vidare mot Läckö GK. Mot slutet var det riktigt slingriga och smala vägar. Baxade runt husbilarna lite på en gräsmatta innan vi tyckte att de stod bra. Efter ett tag kom det några husvagnar, men det var gott om plats för oss alla.

En av husvagnsgrannarna tog ett kort på oss då vi satte oss ner och slöade.

Bestämde att vi skulle göra gemensam middag på Ing-Britt och Mats wokpanna. Alla fick vara med och woka. Bettan sköter woken, medan Gittan och Mats övervakar. Middagen blev helt suverän, faktiskt svårt att misslyckas.
Satt ute ett tag efter middagen, innan vi gick in i en av husbilarna och spelade ”Sequence”. Bettan och Ing-Britt spelade ihop och lyckades vinna varje omgång.

Dagens etapp var på 10 mil.