Lysekil Holma GK till Vinbergs GK

2014-07-25

Efter frukosten åkte vi in till Lysekil. Sandra och Stefan ställde upp sin husbil på en ställplats vid bortre delen av hamnen. Sen tog vi vår husbil in mot centrum. Parkerade inte så långt från marinan.

Strosade fram utefter marinan bort till kallbadhuset. Där gick vi upp på klippan ovanför för att få en fin vy över Lysekil. (Gällde att inte gå för långt upp, kunde misstolkas om man stod med en kamera med insyn till de som låg nakna innanför staketet.)

Sen gick vi förbi Strandflickornas Hotel bort till Pinneviksbadet. Sandra och Stefan är nånstans bland alla badande männinskor.

Efter badet gick vi tillbaka mot husbilen, men stannade för att äta varsinn baguette med räkröra. Innan vi åkte tillbaka till ställplatsen i hamnen handlade vi lite färska räkor och rökt makrill. Kramade om Sandra och Stefan innan vi åkte söderut.

Gjorde ett snabbstopp i Olofsbo där Anette och Hasse hade stannat på Caravan Club campingen.

Sen fortsatte vi ner till Vinbergs GK där vi stannade för natten. Man hade gjort iordning extraplatser med el intill hål 18. Kollade lite på nätet och såg att det skulle vara skapligt väder fram till 14-tiden dagen därpå. Bokade in en golftid 08:24, för att ha lite marginal.

Dagens etapp var på drygt 25 mil.