Vinbergs GK till Værløse

2014-07-26

Tidig frukost och sen iväg till första tee. Vi fick sällskap med Bibbi och hennes svärson Peter. Fast klockan inte var så mycket började det redan bli rejält varmt ute.

Tog ett kort då vi var på hål 6, ett par 5 hål som går i en båge åt höger med vatten utefter hela högersidan. Tror att man får se en hel del bollar som går i vattnet om man hyr den lilla stugan, som ligger till höger om green. (Vet i och för sig inte om den går att hyra.) Som vanligt fick vi se massor av både bra och dåliga golfslag under rundan.

Till slut var vi uppe på höjden vid utslaget till hål 18. Kortet taget från gul tee precis då Bettan slår ut. Hade hört åskan mullra några gånger redan då vi slog ut på hål 17.

Vi hann precis rulla ner från klotsarna, rulla ihop 45 m elkabel och packa in allt i husbilen. Sen vräkte regnet ner i cirka 15 minuter, och sen kom solen fram och lyste som om inget hade hänt.

Vi gick och duschade innan vi åkte vidare mot Værløse i Danmark. Inget speciellt hände under resan ner dit och vi blev varmt mottagna av Eva, Dennis och barnen.

Ställde upp husbilen precis utanför deras hus.

Dagens etapp var på cirka 25 mil.