Morgongåva till Gyllene Uttern

2009-07-16

Vi hade haft funderingar på en golfrunda på Sala GK, men det såg grått ut på himlen och SMHI lovade regn. Frukosten åt vi i lugn och ro, inne hos Anna-Greta och Arne. Efter några timmar kände vi att det var dags att åka, det hade inte kommit något regn (så prognosen stämde inte). Vi åkte tillbaka till Knivsta och la in 2 USB-minnen med digitalbilder i bankfacket. Bettan hade önskat sig en resa till Nya Zeeland i födelsedagspresent, och vi hade sagt att den skall bokas innan vi åkte iväg med husbilen. Det tog en stund att klara av bokningarna, men nu var det gjort (kändes bra). Så vid 15-tiden åkte vi mot Stockholm för att titta hur Sandra och Stefan hade det.

De hade fått det jättefint i sin nya lägenhet och dessutom byggt en trätrall på balkongen (blev riktigt bra).

Bettan och Sandra beundrar de nyupphängda gardinerna. Efter en fika och lite småprat, så åkte vi vidare mot Gyllene Uttern. Det flöt på ganska bra så vi var framme vid 19:30.

Vi hittade en skaplig plats, trots att det var ganska fullt. Kollade vädret på nätet och såg att det skulle bli riktigt fint imorgon. Eftersom vi var nära Gränna GK, som är med i golfhäftet, så loggade vi in på Golf.se och bokade tid där nästa morgon (08:30).