Östersund-Frösö GK till Myckelåsen

2007-07-11

Vaknade utvilade och åt frukost med utsikt över golfbanan.

Roger och hans sambo, Susanne, kom i god tid. Vi hann träna lite på drivingrangen innan rundan.

Så var det äntligen dags att slå ut, Roger fick på ett riktigt kanonutslag.

Einar förbereder sitt 1:a slag.
Det gick tyvärr inte lika bra för oss andra, så vi hann slå många slag innan det var dags för Roger att slå slag 2. Till slut var vi nära green. Susanne gjorde en fantastisk chip från 25-30 meter, rakt ner i koppen.

Bettan slår ut.

Susanne klipper till.

Man såg Åreskutan från banan.
Vi spelade bitvis riktigt bra golf, Einar lyckades få en birdie på ett par 3 hål (efter ett fantastiskt utslag med järn 5). Men allra bäst gick det för Bettan, som lyckades gå ner till 35 i handicap, tack vare en 38 poängs runda.

Gruppfoto efter avslutad runda, på en kuperad bana som hade många vackra vyer. Efter rundan frågade Susanne och Roger om vi ville titta hur de hade det, ett erbjudande som vi tackade ja till.

Så vi följde efter dem på slingrande vägar

Efter lite trixande hade vi husbilen på plats. Det var uppklipt och riktigt rakt och fint, så vi stod väldigt bra mitt i grönskan. Det var en riktigt solig och varm eftermiddag, så det blev grillat till middag.

Vi hjälptes åt allihop, men själva grillandet ville Einar gärna sköta. Om han bara fick nåt att dricka. Efter en utsökt middag spelade vi lite kort innan det var dags att gå in. Det var alldeles tyst och stjärnklart då vi gick till husbilen för att sova.