Uppsala GK (lilla banan)

2009-08-10

Solen sken lika mycket som igår. Vi hade pratat med Ramona och Matte om att spela golf på någon pay-and-play bana. Ringde och frågade om Jerry ville följa med, det ville han. Ramona kände sig inte riktigt i form så hon bestämde sig för att stanna hemma. Vi blev 4 stycken som åkte iväg till Uppsala GK för att spela på lilla 9-håls banan.

Efter lite träning på driving range gick vi ut på banan.
Här ser man Matte spela fram på hål 3, ett par 4 hål på 286/269 meter.

Här ser man greenen som han siktade mot. Mattes boll ligger lite vid sidan om fairway, syns inte i bild

Det var rejält varmt ute och vi drack massor av vatten. Matte överraskade stort, med oväntat många bra bollträffar (han har ju inte spelat på någon bana tidigare). Här begrundar man strategin för hål 8, ett par 4 hål på 294/259 meter.

Så här ser hålet ut, det svänger uppåt till vänster vi den lilla dungen i mitten av bilden

Precis när vi gick av green på hål 9 stötte vi på Kristina, en av våra CaravanClub kompisar. Hon och Lelle hade, precis som vi, haft en jättebra semester. Ovan ser man att vi hann med en snabbfika innan vi gick nästa varv på 9-håls banan.

Efter ett antal timmar hålade vi ut på 18:e hålet. Vi hade spelat hyfsad golf allihop. Ingen aning om vem som fick mest poäng. Kändes skönt att inte ha suttit inne och slöat den sista dagen innan allvaret börjar igen.

Micke kom tillbaks, ganska solbränd, från ett 1-veckas scoutläger i Ora (ligger i Hälsingland). Han och de andra ledarna tror att alla scouter var nöjda. Sen ringde Sandra och berättade att Madonna-konserten, i Göteborg, varit riktigt bra.
Vi avslutade dagen i TV-soffan med en film.