Resan börjar

2009-11-18

Vi hade pratat om resan med jämna mellanrum, ända sen vi bokade flygbiljetterna i mitten av juli. Nu var det äntligen dags. Tror att vi kommit ihåg mycket, men säkert glömt nåt. Hade i alla fall fixat Internationella körkort, kopia på passen, foto på väskor med mått inskrivna. I handbaggaget hade vi dator, kameror, öronproppar, nackuddar, ögonbindlar, böcker m.m.

Färdigpackade och resklara på bilden ovan. Sandra skjutsade oss till Arlanda i god tid. Vi fick vänta ca. 20 minuter innan det var vår tur att checka in. Gick igenom säkerhetskontrollen utan problem och satte oss att fika medan vi väntade.

Bettan slappnar av med en kopp kaffe. Resan ner till Frankfurt, i ett ganska trångt plan, gick bra. Vi anlände 15 minuter tidigt. Det blev en hel del promenerande för att komma till rätt terminal.

Bland annat gick vi genom den här långa tunneln. Tog ett par smörgåsar och lite dricka (var inte billigt), Sen gick vi bort till ”vår” gate och checkade in. Det var lite folk på planet så vi skulle få ett 3-sits säte för oss själva i planet. Strax innan det var dags att gå ombord blev vi uppropade. Tog en stund att fatta, eftersom de ropade på tyska. Tydligen var något säte trasigt i vår rad, men vi fick 3 andra säten istället.

Einar sitter och dokumenterar, i väntan på att få gå ombord.

Som man ser på bilden gick det att sova på planet.